Expediere și livrare

Metoda de livrare

Produsele Magnum sunt livrate în țară prin intermediul rețelei proprii de distribuție sau a serviciilor de curierat.

Procesarea comenzilor

Procesarea comenzilor poate dura de la câteva ore până la 4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii, în funcție de disponibilitatea produselor.

Durata livrării

După ce procesarea comenzii este finalizată, livrarea efectivă a produselor durează 1-2 zile. Nu ne asumăm responzabilitatea pentru întârzieriile ce pot apărea în procesul de livrare, în cazul în care acesta a fost predat unei firme de curierat. Întârzieriile pot să fie cauzate de situații extraordinare, acțiuni guvernamentale sau chiar de impedimentele prezente în situații de forță majoră,

Ambalarea și asigurarea produselor

Produsele sunt ambalate corespunzător și mențin intact ambalajul original al producătorului. Acestea sunt asigurate pe toată durata transportului, până la livrare.

Costul transportului

Orice comandă ce depășește suma de 200 RON dispune de transport GRATUIT. În rest, pentru orice comandă sub 200 RON costul transportului este de 20 RON.

Produsele ce necesită transport special vor avea un cost de transport diferit. Acest cost este menționat în descrierea produselor de acest gen.